Manuskripter


Vi tror på den gode historiefortælling, hvor handlingen gerne må række ud over dagligdagen og vække fantasi og forundring hos læseren

Hos Silhuet udgiver vi kun manuskripter, som vi tror vil vække begejstring hos målgruppen - og aldrig selvudgivelser. Det vil sige, det er forlaget som dækker udgifterne til korrektur, redigering, illustration og tryk - ikke forfatteren.

Som forfatter ved Silhuet modtager du ikke et mindre forskud, som hos nogle af de større forlag. Til gengæld deler vi overskuddet 50%-50%, hvilket vi faktisk synes er en mere fair forretningsmodel for begge parter.

Har du et manuskript, som du ønsker vi skal se, så send det vedhæftet som Word-fil via mail til post@forlagetsilhuet.dk sammen med kort info om dig og hvad manuskriptet handler om.

Vær opmærksom på at vi ikke udgiver uopfordrede novelle- eller digtsamlinger.

Forløbet

Når du har indsendt dit manuskript, kvitterer vi med en modtagelses-mail, hvorefter vi vil forsøge at læse og vurdere dit manuskript så hurtigt som muligt. I perioder, hvor vi modtager mange uopfordrede manuskripter, kan der dog gå op til 3 måneder, før du modtager svar.
I den periode, hvor vi har dit manuskript til gennemlæsning, beder vi dig om ikke at indsende samme manuskript til andre forlag.

Manuskripter der efter første gennemsyn vurderes interessante sendes til en af forlagets konsulenter til vurdering. Konsulenten vil ofte være en erfaren forfatter, som har udgivet flere bøger inde for den pågældende genre. 
Hvis konsulenten og forlagets redaktør i fællesskab vurderer dit manuskript egnet til udgivelse, vil vi kontakte dig vedrørende det videre forløb. Hvis ikke, vil du modtage et afslag.
Desværre kan vi af tidsmæssige årsager ikke give dig en detaljeret begrundelse for et evt. afslag.

Krav

For at vi ønsker at udgive dit manuskript, er det vigtigste, at du er i stand til at fortælle en fantastisk historie uden de store plothuller eller karaktersvigt. Men når det er sagt, så hjælper det også, hvis du ikke har for mange sproglige fejl samt har styr på nogle af de formelle dele i opsætningen, eksempelvis citationstegn om direkte tale, automatisk indrykning ved linjeskift samt sidetal.

God skrivelyst. Vi glæder os til at læse dit manuskript!

Indsendelse af manuskript

Har du et manuskript, som du ønsker vi skal se, så send det gerne som vedhæftet Word-dokumenet til post@forlagetsilhuet.dk  sammen med kort info om dig og hvad manuskriptet handler om.