Handelsbetingelser

Levering

Bestillinger afsendes normalt inden for 5-7 hverdage efter modtaget indbetaling. Hvis dette ikke er muligt vil vi kontakte dig via e-mail.

I tilfælde af udsolgt vare vil vi også give besked pr. e-mail.

Bestillinger afsendes kun til adresser i Danmark!

Retur

Du kan fortryde dit køb af bøger inden for 14 dage efter, du har modtaget varerne. Ønsker du at fortryde købet, skal du give besked til post@forlagetsilhuet.dk inden de 14 dage er gået og derefter sende varerne til:

Forlaget Silhuet
Schweizerdalsvej 125
2610 Rødovre

I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Vi tager kun bøger retur, hvis bøgerne er i normal stand og uden videre kan sælges igen som ny vare til fuld pris til en anden kunde.

Husk, at bøgerne altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder de oprindelige leveringsomkostninger.  Du betaler selv forsendelsesomkostningerne ved returnering.

 Er årsagen til returnering, at du har modtaget en forkert eller beskadiget vare fra os, betaler vi forsendelsesudgifterne.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.