MIN SKYGGE ER LYSERØD og MIN SKYGGE ER LILLA

MIN SKYGGE ER LYSERØD og MIN SKYGGE ER LILLA er smukke historier skrevet på rim, der berører emnerne kønsidentitet og selvaccept. Bøgerne er skrevet af australieren Scott Stuart, som har høstet anderkendelse verden over - og fået bøgerne oversat til en række sprog - nu også på dansk.

 elias eliot; jacob ege hinchely; I koboldens skygge; han duo; blod&stål

I KOBOLDENS SKYGGE

Efter to år, hvor Jacob Ege Hinchely og Elias Eliot har kæmpet sig igennem Sværd og Troldom, har Han Duo besluttet at tage deres egen medicin.
Nu er den her: Blod & Stål - bog 1: I KOBOLDENS SKYGGE.


Læs mere under Udgivelser

Noter om at overleve; Christian Engkilde; YA; Silhuet

NOTER OM AT OVERLEVE

Ny YA-dystopi af Christian Engkilde. 

Helene på 16 år er på vej til sin far i København, da katastrofen rammer - Og ikke bare sådan en katastrofe, som laver gul bjælke på alle nyhedssiderne. Nej, vi taler sådan en katastrofe, som kun sker med millioner af års mellemrum, og som forvandler en weekendtur til København til et spørgsmål om liv og død...

Læs mere under Udgivelser

Natdyrenes ø; annemarie clement; sylvester b. hansen; godnatlæsning

NATDYRENES Ø

NATDYRENES Ø er en kropsterapeutisk godnatlæsningsbog, udviklet i samarbejde med psykoterapeut Annemarie Clement for at hjælpe børn med at falde til ro, falde hurtigere i søvn og få en bedre nattesøvn.

Læs mere under Udgivelser

Flamesman1; Silhuet; tegneserie; Simon Langhoff; Mads Ellegård Skovbakke; Youtuber

FLAMESMAN1 - Doktor Skum

Den populære pepsidrikkende youtuber Flamesman1 (aka Simon Langhoff) er udkommet med sin helt egen superheltetegneserie, tegnet og fortalt af Mads Ellegård Skovbakke.

Læs mere under Udgivelser

 

Hvem frygter døden, who fears death, fantasy, nnedi okorafor

HVEM FRYGTER DØDEN?

Var du vild med ”Games of Thrones”? Ville du ønske du havde læst bogen, før du så serien?

Så bør du læse "Hvem frygter døden" –  bogen, som HBO er i gang med at producere som en af deres helt store kommende Tv-serier – oven i købet med George R.R. Martin som executive producer. 


Og det giver god mening! For selv om denne post-apokalyptiske afrikanske fantasy-fortælling ikke tidligere har været udgivet på dansk, har den vundet adskillige priser verden over, bl.a. World Fantasy Award for Best Fantasy Novel (2011).

Læs mere under Udgivelser